BLWG Lezingendag 2024

Zaterdag 3 februari 2024, zaal 15 (derde verdieping) van Vergadercentrum Vredenburg, Vredenburg 19, Utrecht

Jaarlijkse ontmoetingsdag voor bryologen en lichenologen. Tijdens de presentaties komen taxonomie en ecologie van de Nederlandse mossen en korstmossen aan bod.

Programma


Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de lezingendag

Route

De locatie ligt in het centrum van Utrecht, en is het beste te bereiken met het OV (minder dan 10 minuten lopen vanaf station Utrecht Centraal). Parkeren in het centrum kost 40 euro voor een hele dag. Maak eventueel gebruik van parkeergarages buiten de stad 'P+R Utrecht Science Park of Westraven'. Hier parkeer je voor 6 euro per dag inclusief buskaart voor maximaal 5 personen. De bus gaat elke 12 minuten naar de binnenstad tot 's avonds laat. De rit duurt 20 minuten.

Nieuwe en tweedehands boeken bestellen

Tweedehandsboeken
Tijdens de lezingendag worden net als vorig jaar veel tweedehandsboeken verkocht, die de BLWG uit diverse schenkingen heeft ontvangen.

Bekijk de lijst met tweedehands boeken en bestel op tijd

Nieuwe uitgaven
Het is mogelijk om tijdens de lezingendag in de BLWG-winkel bestelde uitgaven zonder verzendkosten af te halen en te betalen. Geef dit duidelijk aan bij de bestelling. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op de factuur.

Lino's van Elsbeth Cochius

In opdracht van de BLWG heeft de Enschedese kunstenares Elsbeth Cochius twee bijzondere kunstwerken gemaakt: linosnedes van een haarmuts en een heidelucifer op formaat 60 x 40 cm. Deze zijn te koop voor 250 euro en worden geleverd met passepartout in een eenvoudige wissellijst. Je kunt de werken bekijken en kopen tijdens de lezingendag. We hebben ze ook beschikbaar als postkaart