BLWG Lezingendag 2019

Zaterdag 2 februari 2019,  Natuurmuseum Brabant, Spoorlaan 434, Tilburg

Jaarlijkse ontmoetingsdag voor bryologen en lichenologen. Tijdens de presentaties komen taxonomie en ecologie van de Nederlandse mossen en korstmossen aan bod. Bij de lezingendag zijn gemiddeld 60 personen aanwezig. Je hoeft geen lid te zijn van de BLWG.

Route openbaar vervoer
Natuurmuseum Brabant ligt schuin tegenover NS-station Tilburg. Steek aan de centrumzijde van het station de weg over. Volg de Spoorlaan 75 m naar rechts. De oprijlaan van Natuurmuseum Brabant ligt nu aan je linkerhand. Auto: parkeren bij Parkeergarage Knegtel, Gasthuisring 60 (kost 8 euro voor een hele dag).

Programma

Aanmelden

Aanmelden voor de lezingendag

Nieuwe en tweedehands boeken bestellen

Tweedehandsboeken
Tijdens de lezingendag worden net als vorig jaar veel tweedehandsboeken verkocht, die de BLWG uit diverse schenkingen heeft ontvangen. Van een groot deel van de tweedehandsboeken is een lijst gemaakt met bestelinstructies. Naast de boeken kan er ook geboden worden op een binoculair met een vraagprijs vanaf 250 euro. Je kunt de binoculair vooraf even bekijken.

Bestel tweedehandsboeken

Nieuwe uitgaven
Het is mogelijk om tijdens de lezingendag in de BLWG-winkel bestelde uitgaven zonder verzendkosten af te halen en te betalen. Geef dit aan bij de bestelling. De verzendkosten worden dan in mindering gebracht op de factuur.